CYABY-F - cabluri de energie - electrice Brasov

Categorii produse

Vezi toate promotiile

sisteme electrice sisteme electrice sisteme electrice sisteme electrice

       Cablurile CYAbY-F din cupru cu armatura metalica, sunt proiectate pentru distributia de energie electrica la statii de putere, in instalatii electrice fixe localizate in medii variate ( interioare, canale, exterior, subteran, in apa). Trebuie avut in vedere ca mediul in care sunt instalate sa nu contina surse de agenti corozivi ( ciclohexanona sau acetona), care deterioreaza mantaua din PVC. Este recomandat sa fie protejate de actiunea radiatiilor UV.

Fiind de categorie F, prezinta proprietati ignifuge foarte bune – intarziere la propagarea flacarilor. De aceea, sunt foarte potrivite in spatiile cu densitate mare de cabluri (subsoluri, tunele, galerii ale centralelor si statiilor electrice).

In functie de numarul conductorilor (de la 1 la mai mult de 5), cablurile CYABY armate respecta un cod al culorilor: 1 conductor ( galben-verde sau albastru), 2 conductoare (negru, galben-verde), 3 conductoare ( galben-verde, albastru, maro), 4 conductoare ( albastru, maro, negru, gri/ galben-verde, march, negru, gri), 5 conductoare (galben-verde, albastru, maro, negru, gri/ albastru, maro, negru, gri, negru); cele care contin mai mult de 5 conductoare sunt toate negre, diferentiate prin numerotare.

Pagina 1 din 2.
1 2 »
Pagina 1 din 2.
1 2 »